Запознайте се с екипа, който стои зад продуктите за бебешка и детска грижа и разберете какво значи името “das boep”!

Michaella Boep

Още от първите си дни като майка Михаела чувства отговорността да даде на малката си дъщеря най-добрия възможен старт. Поради тази причина тя решава да потърси адекватни продукти за грижа, които да не съдържат синтетични аромати, минерални масла и парабени, а единствено естествени продукти, които да бъдат запомнящи се по своя аромат и опаковка. Казано с две думи, Михаела и нейният брат решават да се обърнат към добре познат производител на натурална козметика, който да разработи тяхна автентична и надеждна линия продукти. В този момент се ражда проект „Бебешко олио“.

Михаела полага максимални усилия в ролята си на медицински специалист при избора на съставки, които имат доказано защитно и подхранващо действие при чувствителната и нежна бебешка кожа. Тя събира и обратна връзка от други майки и приятели с идеята да създаде цял набор от продукти, всеки от които съчетава грижливо подбрани съставки с приятен, изтънчен аромат. След проведени независими дерматологични тестове, продуктовата линия е завършена. Проектът за бебешко олио е финализиран, като продуктът получава името „das boep“. Неговата дистрибуция става възможна чрез специално създадения за целта сайт www.dasboep.de.

От 1 декември 2015 г. продуктите “das boep” са официално пуснати в продажба, като се предлагат в няколко серии грижа за бебета и малки деца. Продуктите отговарят на строгите изисквания и нормативни наредби за натурална козметика, като съдържат проверени съставки. Те са дерматологично тествани и действат нежно на кожата. “Das boep” имат приятен аромат, който не се натрапва и не прикрива естествения аромат на бебешката кожа.

boepbaby - За чисто и меко бебе boeplove - За цялото семейство Бебешки Лосион  Бебешки Крем Бебешки Шампоан и Душ Гел

Виж всички продукти

Продуктите имат изчистен и топъл дизайн на опаковките, който се вписва красиво във всяка баня или детска стая. Също така, те се предлагат с полезни и идейни подаръчета, които имат практична употреба. С продукти, които са толкова добри, може да бъдете сигурни, че не само вашето бебе ще се чувства добре, но и цялото семейство – защото всички малки и голми вкъщи могат да използват „das boep”.

Boep

Сертификати на Boep :

Cosmos Natural Certification

DermaTest - baby cream

Derma Test - baby diaper cream

DermaTest - baby lotion

DermaTest - baby shampoo

DermaTest - baby massage oil

DermaTest - baby bathing oil

DermaTest - bubble bath

DermaTest - baby balm

DermaTest - Sun cream