das boep das boep

Das boep произвежда веган линия за грижа за бебето от няколко натурални и внимателно подбрани съставки, които са 100% вегански - без изключение. Следователно всеки един от продуктите на das boep е веган и отговаря на строгите правила за сертифицирана натурална козметика. Всички продукти на das boep са сертифицирани по COSMOS NATURAL. Този печат е създаден от европейски асоциации и се ползва с международно признание. В допълнение имат и печат PETA, който ясно идентифицира продукти, които са свободни от животински съставки и не се подлагат на тестове върху животни.

  • 100% веган

 

  • Контролирана натурална козметика

 

  • Без минерални масла, парабени, парафини и PEGs

 

  • Без синтетични аромати

 

  • Разработени от лекар и майка

 

Голямата съвместимост на продуктите на das boep с кожата е тествана и потвърдена от Dermatest. Техните продукти подхранват чувствителната кожа внимателно чрез естествени, висококачествени масла от контролирано биологично отглеждане. Кремовете и маслата на das boep поддържат кожата ти мека и хидратирана, без да оставят мазен филм. Естественият аромат ухае свежо и подхожда на чистата миризма на бебето. Плюс това е свободен от етерични масла, които могат да предизвикат кожни раздразнения.

Биосмарт ООД е ексклузивен вносител на das boep за България.

Виж всички продукти
Green People Green People

Мисията на Green People е да популяризира органичен начин на живот и да осигури висококачествени, истински, органични, натурални козметични продукти за грижа за кожата.

 

Нито една от техните формули, или продукти, не е тествана върху животни и повечето от продуктите им са регистрирани от Vegan Society и са подходящи за вегетарианци.

 

Те вярват, че всеки има основно право да знае, точно какво се съдържа в продуктите, които купува, и следователно има пълно описание на съставките във всички техни продукти.

 

Екипът на Green People е малка група от всеотдайни хора, които работят заедно за по-здравословно бъдеще и по-малко замърсен свят. Брандът е изминал дълъг път от майка, която просто търси отговор за проблемите на кожата на дъщеря си, като семеен бизнес се грижат за всеки един от своите клиенти, предлагайки висококачествени биологични продукти за цялото семейство и внимание към всеки един детайл.

Виж всички продукти